Treceți la conținutul principal

Nefiresc...Be the prize, not the begger!  Trebuie sa fii cel ravnit, nu cel care cerseste! Starile de fericire sunt mai degraba traite, nu simti nevoia sa le exprimi in scris sau... in alte moduri. Intotdeauna am considerat ca dramele pot fi mai frumos reprezentante artistic. Nu pot intelege cum e iubirea care inceteaza sa mai existe din senin. Cum e nepasarea fiintei de care iti pasa cel mai mult.Stiu..nu pot fi intelese..doar traite..! Nu am invatat ignoranta, nu pot..am vrut, dar nu mi-a iesit. Mai ales acum..cand privesc infinitul zi de zi, din viata mea.. Asta inseamna sa fii puternic..iar eu cu pasi mai lenti incep sa devin tot mai puternica. Fara sa cersesc nimic de la nimeni.  
Totul e nefiresc acum..!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!