Treceți la conținutul principal

Miles away


 If this is the life,
why does it feel so good to die today?

Comentarii

Anonim a spus…
Prea multa tristete Danuta, prea mult negru, cum poti sa traiesti asa invaluita in zbuciumul asta sufletesc? Sunt un bun psiholog de suflete, si trecand prin randurile tale am inteles foarte clar de ce esti asa. Tanjesti dupa o iubire pierduta, ranita fiind la un moment dat, furioasa pe alocuri, acum abandonata. Nu vrei sa te victimizezi, insa e cumplit sa te torturezi asa. Uite, daca tot e vacanta, iti propun sa faci o pauza de la tot si te invit la Sibiu. Fire boema cum esti tu sunt convins ca ti-ar prinde bine putin aer de munte. Iti las un mail si astept un raspuns. Vreau sa te scot din starea asta, si nu ma erijez in salvatorul tau. Pur si simplu vreau sa iti fiu prieten. Se pare ca ai mare nevoie de unul.
Saru`mana!
Victor a spus…
sunt de acord cu tipul de mai sus, ar trebui sa-i accepti propunerea. o suta de iubiri tot nu fac cat un prieten bun :)
Sanda a spus…
Nici un barbat nu merita lacrimile tale. Chiar ca esti bleguta.Priveste in jur, exista culoare, numai ca tu alegi sa te lasi prada negrului. Sper ca n-ai vre-un gand malefic, ca asa iti trag o mama de bataieee..:)
Capul sus, hai,e pacat de ochisorii aia ai tai frumosi sa-i tii scaldati numai in lacrimi.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Nedefinit

De ceva timp am un dor in mine sa dorm, sa nu aud nimic, sa încetez cu visele care ma bântuie, sa ma trezesc câte cinci minute pe zi doar de proba si sa ma intorc pe partea cealaltă fără sa-mi pese de mâncare, de pastile, de ceva anume, sa nu simt nevoie de nimic si de nimeni, sa nu aud pereții vorbind, sa nu sune telefonul si sa fiu nevoită sa spun un "nu" sau un "nu știu" care nu depind de mine ... prea multe negații, la naiba... sunt atat de obosita încât am senzația ca ma transform in umbra... poate e de la vremea asta atat de anapoda...  rămân cu dorul. Va trece pana la urmă.