Treceți la conținutul principal

Suflet daruit


 Greutatea tristetii nu ma lasa sa respir..Mi-e dor de sentimentul de liniste ce te cuprinde doar atunci cand sufletul se odihneste in bratele altui suflet..cand mainile mangaie inima ce bate pentru tine..e un dor care macina zi de zi..
Privesc un cer albastru dintr-un alt capat de lume..eu cu mine..infranta, pierduta, si nu-mi pasa ce vor zice sau crede altii despre marturisirile mele de suflet..aici e refugiul meu sufletesc, si nu am de gand sa dau explicatii nimanui pentru ceea ce simt, pentru ceea ce scriu...si mai ales de ce predomina tristetea...Ma voi opri la un moment dat din a-mi plange dorul aici..si voi alege sa il duc in tacere, caci probabil stie cel de sus de ce e asa..si nu cum mi-as dori..!
Sufletul meu e departe...iar eu zambesc ..macar e acolo unde mi-am dorit sa fie..cu cine mi-am dorit sa fie..Eu, obosita fiind de atata dor, ma inchid in mine..asteptand in coltul meu de lume sa rasara Luna...visand in tacere ca iti adorm in palme..!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Inocență

Sărutul acela, cel de-nceput,
A fost gingașia cuvântului mut,
Când albe troiene, deșerturi și ploi
Se sfarmă cu sete de umeri-mi goi,
Sărutul acela, cel de-nceput,
Când păsări se luptă să zboare spre cuib,
Cănd fulgere crapă pământul sub noi.
Rămâi pâna mâine,
Mai rămâi până-n zori.