Treceți la conținutul principal

Secretul de dincolo...


Blegut'o ai inclinat prea tare balanta...te-ai dezechilibrat si ai cazut! Ok..viata e dura, dar soarele exista. Si cum nimic nu e etern...dar imi pastram o farama de speranta, am sa plec un timp..nu sa ma regasesc..fiindca m-am pierdut definitiv intr-o noapte de octombrie..
In urma noastra raceala marii ne imprumuta la fiecare apus, cate un pic din nemurirea ei..!
Se pare ca fost o nebunie.. 

"Traim o nebunie frumoasa cu toate consecintele ei. O nebunie cum iti este dat odata in viata .... hai sa o traim pana la ultima suflare ... sa fie nebunia noastra suprema ... calea spre iad sau paradis ... ce conteaza ..."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Lacrima si Raza (Lucian Blaga)

O lacrimă
Desprinsă dintre genele unei plăpînde amintiri
Ce stă ascunsă-n fundul unui suflet
Căzu
Pe albul unei fragede petale...
O rază de-te peste ea
Şi-i zise:
"Simt din căldura ta că nu eşti bob de rouă...
De unde vii şi ce eşti?"

În vreme ce se destrăma în pulbere de soare,
Răspunse lacrima:
"Eu sînt un strop de suflet
Şi sînt
Ca picurii izvoarelor fierbinţi:
Vin totdeauna din adîncuri - mari!"...