Treceți la conținutul principal

Inima Romaniei


 Cine uita istoria pur si simplu ii repeta greselile. Asa facem noi acum cu maghiarii si reorganizarea teritoriala. Well..impartire. Pana una alta sunt doar musafiri pe la noi, sa puna manuta sa invete frumos lb.romana, si sa nu mai emita atatea pretentii de genul ca ei vor autonomie, imn, drapel si stema diferite, iar daca nu le convine sa plece in durerea mea inapoi in Ungaria.  Sa nu uitam ca odata cu Dictatul de la Viena toti maghiarii din Ardeal s-au inscris in trupele militare si s-au pus pe nimicit romani. Daca nu sunt in stare sa convietuiasca cu romanii, si ne baga noua vrajeala asta de separatism stupid atunci inseamna ca asta e ura etnica. Ma insel? Adica noi ce avem? Suntem mai prosti ca ne-am nascut romani?! Ce sa inteleg? Ca toate generatiile de romani care s-au jertfit pentru ca noi sa nu mai fim sclavii nimanui au fost niste generatii idioate..!
Revin pe acest subiect. E doar inceputul!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!