Treceți la conținutul principal

Urzeala Tronurilor (Game of Thrones)


 In week-end'ul asta am descoperit cu mare drag, spre surprinderea mea acest serial inspirat din romanele lui George R.R. Martin.
Cartile scrise de el sunt absolut geniale. Serialul spune povestea regilor si reginelor, a cavalerilor si renegatilor, a mincinosilor si nobililor, cu totii prinsi in lupta pentru castigarea tronului de fier. Pacat ca acest prim' sezon are doar 10 episoade. Genul asta de film serial ma fascineaza si episoadele, le savurez precum savureaza un copilas o ciocolata sau o prajiturica. :) Una peste alta se contureaza o poveste pe cinste, astfel incat astept cu mare nerabdare urmatorul episod.

Comentarii

Dark a spus…
Nice movie. And you, angel,you are my whisper of the night.
Dănuţa a spus…
Cuvinte mari..! Cred ca ai gresit locul. No offence.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!