Treceți la conținutul principal

Afara e frig..la mine in suflet e cald..
Azi mi-am facut curat in minte, suflet, lucruri vechi..in amintiri..in tot ce ma inconjura..si pot sa zic ca am aruncat la gunoi  destul de multe "balarii"..! 
Acum ma simt mult mai pura..mai limpede..e frumos si curat in jurul meu..! Nu pot schimba lumea, si nici oamenii pe care destinul i-a pus in calea si in viata mea, insa eu pot fi altfel. Mai frumoasa, mai interesanta, mai misterioasa, mai puternica, mai recunoscatoare in fiecare dimineata cu raze de soare in geam, picaturi de ploaie sau fulgi de nea, mai indiferenta..astfel incat cenusiul care invaluie totul in jurul meu sa nu ma mai afecteze catusi de putin. Traiesc pentru a darui si a-mi darui..
Zambind!

Comentarii

Victor a spus…
nu am intentia sa-ti stric entuziasmul dar nu cred in asa ceva. nu cred ca poti sa faci curat in minte, sa spui "de azi o sa uit" si chiar sa uiti. poate azi simti asta insa maine, poimaine sau poate saptamana viitoare ceea ce ai aruncat se va intoarce.
o sa te cred doar atunci cand o sa spui "am invatat sa traiesc cu amintirile mele". atunci da, asta as putea sa cred. :)
Dănuţa a spus…
:)
Ma refeream la stres si la consumul meu interior vizavi de tot ce se intampla in jurul meu. Pentru ca am tendinta sa iau totul prea personal si sa imi fac tot mie rau..aici ma refer la oamenii din jur care nu iti dau liniste atunci cand o ceri. Si la negativismul care predomina zi de zi in aer. Cat despre amintiri, eu doar am zis ca am eliminat gandurile persistente cu privire la ele, si nu erau tocmai de bun augur pentru mine. De uitat nu le uit oricum, insa privirea mea e inainte, fiindca ma asteapta atatea lucruri frumoase, si in nici un caz inapoi! Si oricum primavara e anotimpul curateniei, si al innoirii, prin urmare trebuia sa fac si eu ceva pentru mine.:)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Iarna nu-i ca vara..

Eu sunt o şoferiţă model. Pe astfel de condiţii meteo, fac loc participanţilor la trafic cu orice risc . Chiar şi cu acela de a rămâne suspendată pe un maldăr de gheaţă. Dar...cum sunt femeie , se găseşte câte un gentelman să mă ajute: -Aveţi probleme? - Mda...cred că am rămas înţepenită aici.  -Si...vreţi să vi-o trag sau să vi-o împing? ...plm...ori eu sunt obsedată sexual şi lingvistic , ori chiar a sunat porno! -Nu , mersi! -Da' de ce? -De-a dracu şi mai zi ceva!! Şi a plecat. Eu tot acolo am rămas. După vreo juma' de oră, când deja mă apucaseră damblalele, opreşte un alt domn. Mai înaintat în vârstă şi foarte politicos: -Sărut mâna. Pot să vă ajut? -Ajutaţi-mă!! Trageţi-mi-o!!! Impingeţi-mi-o !!! Faceţi ce vreţi!!! -Eu ma gandeam să o scot, dar dumneavoastră alegeti acum... Şi a scos-o! Mulţumesc, neneaaaa!!!