Treceți la conținutul principal

Time changes everything..


Imi las ochii sa priveasca in bezna din mintea mea unde totul este imbibat cu gustul parfumului tau. O pasare albastra se imbata cu mirosul parului tau si totul este doar inchipuire. Ascund lacrimi si strang in pumni vise desarte. Vreau sa ma ingrop in patimi si totusi ma scufund in privirea ta. Imi tremura buzele cautandu-te in noapte si imagini formate doar din soapte mi te arata. Lasa-ma sa te privesc doar eu si sa gustam impreuna ganduri necurate, patate doar de singuratate.
Coji de portocale prin camera, de mult apuse in gust… zac asteptand uitarea sa vina.
Ma simt atemporala printre atatia oameni ficsi, cu ceasurile la mana, punctuali. Timpul trece, dar de ce sa-mi masor existenta cand vreau s-o uit? Am fost si eu in timp visatoare, pana cand o clepsidra s-a spart iar valurile mi-au furat nisipul…
Imi citesc in pasi ziua de maine. Imi simt in pasi asteptarile. Imi las sub pasi urmele, poate le vei recunoaste...

Comentarii

Anonim a spus…
Risti! Risti sa ramai numai un inger sedat cu morfina unei vieti ideale. Se cutremura langa tine pala vietii de dinainte, a vietii pe care ti-o doresti. Rutina … graba….toate te impiedica sa vezi ce se intampla cu adevarat sub bucatile de asfalt sarite. De mult a incetat totul sa fie numai un drum de necuprins…iar tu nu mai esti pisicuta aceea tematoare si neimpresonabila.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Lacrima si Raza (Lucian Blaga)

O lacrimă
Desprinsă dintre genele unei plăpînde amintiri
Ce stă ascunsă-n fundul unui suflet
Căzu
Pe albul unei fragede petale...
O rază de-te peste ea
Şi-i zise:
"Simt din căldura ta că nu eşti bob de rouă...
De unde vii şi ce eşti?"

În vreme ce se destrăma în pulbere de soare,
Răspunse lacrima:
"Eu sînt un strop de suflet
Şi sînt
Ca picurii izvoarelor fierbinţi:
Vin totdeauna din adîncuri - mari!"...

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...