Treceți la conținutul principal

Soarele apune intr-un tarziu..

Doar un pas ne desparte.
Nu ştiu dacă pasul absent
e al meu
sau al tău.
Tu stai pe un mal al lui
eu pe altul
şi între noi curge noaptea.
Ca să ajungem atât de aproape
ca să rămânem atât de departe
doar un pas ne desparte
şi între noi curge noaptea continuu
prin pasul absent. 
 
Octavian Paler
Pour que tu m'aimes encore
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

Comentarii

Diana a spus…
El i(s)i spune :

Nu e moral,nu este etic,nu este rational...
NU este o EA adevarata....este doar o copila...nu e...NIMIC....
E doar un copil,o calauza a zambetului...iar eu....ratiunea,etica.....alte piedici nu ma lasa....caci....ea este departe...
Departe de fiinta mea...iar eu...sunt aici...pentru o Necunoscuta...departe...de Ea!
Confidence a spus…
.. Pasul absent. Stau. Pur şi simplu stau. Cred că nici nu vreau să mă mişc. Nu ştiu dacă este bine să mă mişc. Nici măcar nu ştiu unde, încotro, către cine.
Sunt mai sigur pe mine aşa, stând pe loc. Aş putea face un pas şi cu ochii închişi, nu-i aşa (?), dar atunci m-aş minţi pe mine, aş lăsa viaţa să mă conducă, aş alege tot o cale nesigură. Pasul absent ... timpul pierdut. Oare ce este mai periculos?
Dănuţa a spus…
Dezamagire in tristeti de nopti umbroase,ce-apasa sufletul parasit..(?)
Pasul e amintire,
Dor
De inceput.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!