Iubire naiva..Imi caut curcubeul, imi caut locul, cerul, inima, zambetul. Caut fericirea in aroma unei cafele..

Ma simt amara, la fel cum e cafeaua pe care o beau.

Zambetul meu inca mai este al tau, in fiecare dimineata iti zambesc..doar ca acum e mai vulnerabil..

Directia 5 si Delia Matache - Povestea Noastra
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

Comentarii

Victor a spus…
Sugestie: incearca sa o bei cu lapte si 3 lingurite de miere. n-o sa mai fie amara. :)))
hai mai ca viata e frumoasa si problemele ei la fel. iar astea din iubire sunt cele mai frumoase dintre toate...fie si din simplul fapt ca le fac pe toate celelalte sa dispara. :)
Dănuţa a spus…
Huh..3 lingurite de miere?:) Cu lapticul mai merge, dar la miere nu m-ai nimerit.:) Si oricum altcineva ar fi de parere ca, ea..cafeluta se bea in stare pura..:), adica naturala.Cica ar fi un secret in ea..:) Si da..viata e frumoasa..ca sa nu fiu chiar de luni carcotasa.:)
Have a nice day!
Victor a spus…
eu beau cafeaua in functie de stare. uneori o beau simpla, alteori cu lapte, alteori...alteori... practic sunt o infinitate de variante iar eu o aleg pe cea care rezoneaza cu starea sufleteasca pe care o am in acel moment. cea mai buna dintre cafele stie sa fie la fel de buna indiferent de felul in care o prepari. daca imi permiti o comparatie, se aseamana cu femeia ideala: stie sa fie la fel de placuta indiferent de starea mea interioara. ani de zile am cautat o cafea care sa-mi placa la fel de mult indiferent de combinatie. unele imi placeau simple dar nu cu lapte, altele cu lapte dar nu simple, unele numai cu zahar, altele numai cu miere, si tot asa...in cele din urma povestea asta are si un sfarsit fericit pentru ca am reusit sa gasesc o cafea care imi place la fel de mult indiferent cum as dori-o.
....ceea ce imi da sperante ca pana la urma as putea gasi si femeia ideala. :))

P.S.: stiu ca am fost total pe langa subiectul articolului tau insa si eu am facut un soi de cult al cafelei, as putea filozofa la nesfarsit pe tema asta...si despre femei, de asemenea. :))
Dănuţa a spus…
:)
Esti binevenit sa filozofezi aici oricand doresti si pe orice tema vrei tu.

Femeia ideala se intrupeaza din realitate si devine vis. Cafeaua e ideala oricum..cu conditia sa nu fie una expirata sau preparata aiurea..de amatori.:)

Postări populare