Treceți la conținutul principal

Dincolo de nori..

” Odata ce ai incercat zborul ,vei pasi pentru todeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer,acolo unde ai
fost si vei dori mereu sa te intorci.”
(Leonardo Da Vinci)


Zilele par de plumb..tot ce mai stiu e ca, dincolo de nori cerul inca e albastru..

Dincolo de nori
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

Comentarii

Eutanasie a spus…
De ce ştergi ceea ce ai scris? Lasă norii să mai treacă pe cer. Asta este treaba lor; să mai potolească arşiţa soarelui, ori să mai întunece frumuseţea acestuia. Fac parte din viaţa noastră. E plăcut să te mai poţi uita în urmă şi să vezi prin ce stări ai trecut cândva. Până la urmă .. suntem oameni.
Şi eu care doream să întreb: cine-i "fericitul" ?!?
Dănuţa a spus…
Ai dreptate..insa odata scrise, mi-e teama sa nu ranesc pe cineva, sau sa fiu patetica. Si atunci sterg tot, (teoretic de aici), fiindca din suflet nu se sterg niciodata..!

: cine-i "fericitul" ?!?

...e departe, departe..dar nu eu sunt cauza fericirii lui..!(si nu mai stiu cum e..daca e sau nu fericit)
Eutanasie a spus…
Da, uneori unele cuvinte nu-şi au rostul. Cuvintele sunt un fel de sare şi piper a vieţii noastre. Posibil să punem prea mult sau prea puţin şi să stricăm .. o vorbă, un mesaj, o intenţie sau chiar o legătură personală.
Până la urmă, pe un blog este bine să rămânem aşa cum ne-am propus la început. Să păstrăm aceeaşi imagine. Aici ai dreptate să faci corecturile pe care le consideri necesare.
... pusese-şi nişte "măsuri" neobişnuite în postare, de aceea folosisem termenul de "fericit". :)
Dănuţa a spus…
Dincolo de cuvinte, sunt eu. Trairile din acel post erau cat se poate de reale, insa e mai bine sa fiu rezervata.
Afisez (afisam) o indiferenta aparenta.Acum nu mai vreau decat sa ma bucur de iarna asta dulceaga, cu arome primavaratice si soare tandru, usor lingusitor. Azi sunt, maine nu mai sunt aici. Dar voi fi mereu aceeasi, existenta sau inexistenta.


:)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Inocență

Sărutul acela, cel de-nceput,
A fost gingașia cuvântului mut,
Când albe troiene, deșerturi și ploi
Se sfarmă cu sete de umeri-mi goi,
Sărutul acela, cel de-nceput,
Când păsări se luptă să zboare spre cuib,
Cănd fulgere crapă pământul sub noi.
Rămâi pâna mâine,
Mai rămâi până-n zori.