Treceți la conținutul principal

Glas mut...


O alta zi..si totusi, va exista mereu un cufar in care sa pastram  ecoul zilei de ieri..Aceeasi repetabila distanta..ce se asterne intre noi, aceeasi neputinta de a fi noi mai mult sau mai putin...de a simti...de a cadea in genunchi..unii mai cu rezerve..altii fara..
Atata alb ma face si mai vulnerabila.. iar visele mele nu mai sunt vegheate... coltul de suflet ramas l-am pus intr-o cutiuta de catifea si i-am dat drumul pe mare..

Tony Poptamas si Alexandra Ungureanu-Ai Sa Stii
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

Comentarii

Anonim a spus…
Noi, oamenii suntem creaturi foarte ciudate și complexe. Niciodată mulțumiți,veșnic cuprinși de regrete, mereu în căutare de ceva nou sau vechi..
Timpul se scurge și decizi să lași trenurile și gările în pace, să rămâi unde ești...Durerea te sfâșie, dar ai luptat cu nimicul sau poate doar cu tine, pentru că de fiecare dată gara e tot goală.Trenul pierdut niciodată nu mai vine înapoi, iar gările au un anume farmec doar atunci când știi că un om te așteapă cu tot sufletul să vii.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Lacrima si Raza (Lucian Blaga)

O lacrimă
Desprinsă dintre genele unei plăpînde amintiri
Ce stă ascunsă-n fundul unui suflet
Căzu
Pe albul unei fragede petale...
O rază de-te peste ea
Şi-i zise:
"Simt din căldura ta că nu eşti bob de rouă...
De unde vii şi ce eşti?"

În vreme ce se destrăma în pulbere de soare,
Răspunse lacrima:
"Eu sînt un strop de suflet
Şi sînt
Ca picurii izvoarelor fierbinţi:
Vin totdeauna din adîncuri - mari!"...