Treceți la conținutul principal

Glas mut...


O alta zi..si totusi, va exista mereu un cufar in care sa pastram  ecoul zilei de ieri..Aceeasi repetabila distanta..ce se asterne intre noi, aceeasi neputinta de a fi noi mai mult sau mai putin...de a simti...de a cadea in genunchi..unii mai cu rezerve..altii fara..
Atata alb ma face si mai vulnerabila.. iar visele mele nu mai sunt vegheate... coltul de suflet ramas l-am pus intr-o cutiuta de catifea si i-am dat drumul pe mare..

Tony Poptamas si Alexandra Ungureanu-Ai Sa Stii
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

Comentarii

Anonim a spus…
Noi, oamenii suntem creaturi foarte ciudate și complexe. Niciodată mulțumiți,veșnic cuprinși de regrete, mereu în căutare de ceva nou sau vechi..
Timpul se scurge și decizi să lași trenurile și gările în pace, să rămâi unde ești...Durerea te sfâșie, dar ai luptat cu nimicul sau poate doar cu tine, pentru că de fiecare dată gara e tot goală.Trenul pierdut niciodată nu mai vine înapoi, iar gările au un anume farmec doar atunci când știi că un om te așteapă cu tot sufletul să vii.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!