Treceți la conținutul principal

In prag de week-end..

Va las un strop de mare, de soare, de albastru, de azur..
In final cateva imagini de la campionatul de volei pe plaja..!Week-end fain va doresc!

Comentarii

tanya a spus…
valuri ce sterg urmele pasilor mei de pe acea plaja ... dar nu si din sufet ... care, o parte din el a ramas cu un inger.
week-end placut cu raze de soare :)
.. Rafail .. a spus…
Mi-ar plăcea să fiu tot timpul în prag de week-end. Mi-ar plăcea să ştiu că urmează două zile şi ceva de uitare şi de timp liber. Două zile şi ceva în care contez numai eu .. şi ceea ce îmi place mie. Şi să nu se mai termine ... Şi să nu mă mai reîntorc .. în realitate şi în lumea grijilor de zi cu zi. Şi să mă bucur de viaţă .. şi de timp .. liber .

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Lacrima si Raza (Lucian Blaga)

O lacrimă
Desprinsă dintre genele unei plăpînde amintiri
Ce stă ascunsă-n fundul unui suflet
Căzu
Pe albul unei fragede petale...
O rază de-te peste ea
Şi-i zise:
"Simt din căldura ta că nu eşti bob de rouă...
De unde vii şi ce eşti?"

În vreme ce se destrăma în pulbere de soare,
Răspunse lacrima:
"Eu sînt un strop de suflet
Şi sînt
Ca picurii izvoarelor fierbinţi:
Vin totdeauna din adîncuri - mari!"...