Treceți la conținutul principal

In prag de week-end..

Va las un strop de mare, de soare, de albastru, de azur..
In final cateva imagini de la campionatul de volei pe plaja..!Week-end fain va doresc!

Comentarii

tanya a spus…
valuri ce sterg urmele pasilor mei de pe acea plaja ... dar nu si din sufet ... care, o parte din el a ramas cu un inger.
week-end placut cu raze de soare :)
.. Rafail .. a spus…
Mi-ar plăcea să fiu tot timpul în prag de week-end. Mi-ar plăcea să ştiu că urmează două zile şi ceva de uitare şi de timp liber. Două zile şi ceva în care contez numai eu .. şi ceea ce îmi place mie. Şi să nu se mai termine ... Şi să nu mă mai reîntorc .. în realitate şi în lumea grijilor de zi cu zi. Şi să mă bucur de viaţă .. şi de timp .. liber .

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!